Sığla Özü Yağı

Ürün Id: 179649
Gtip: 0
Minimum Sipariş Adedi: 10
Garanti Süresi: 60
Aylık Üretim Kapasitesi: 10
Ödeme Tipi: Other, MoneyGram, WesterUnion, T/T

Sığla özü yağı


Ürünü Paylaş:

B2B ithalat ve ihracat portalının Gıda ve İçecek ana sektörü altında Zeytin Ürünleri , Hayvansal Ürünler, Bakliyat Ürünleri sektörleri de yer almaktadır. Bitkisel Ürünler sektöründe bulunan Sığla Özü Yağı, Natural Gida Ltd.Sti firması tarafından üretilmektedir. Ağırlıklı olarak Türk Sığla Özü Yağı üretici, ihracatçı, toptancı, ithalatçı ve tedarikçilerinin bulunduğu B2B portalı bysharing.com, yabancı Gıda ve İçecek sektör firmaları tarafından da takip edilmektedir. Natural Gida Ltd.Sti firmasının ürettiği Sığla Özü Yağı ürünü ilgili dökümanlar, sertifikalar, resimler ve detay ürün bilgilerini talep edebilirsiniz. Sığla Özü Yağı alım talepleri doğrudan firmaya iletilmektedir. Daha farklı ürünler arıyorsanız, Gıda ve İçecek sektörü altında bulunan Zeytin Ürünleri , Hayvansal Ürünler, Bakliyat Ürünleri sektörlerine göz atabilirsiniz. bysharing B2B portalında, üretici, tedarikçi, distribütor, ithalat ve ihracatçı firmalar yer almaktadır.



Endemik bir bitki türü olan Sığla (Günlük Ağacı, Liquidambar orientalis) Muğla ilimize bağlı Marmaris, Fethiye, Köyceğiz ve Ula ilçelerinde yetişmektedir. Günlük ağacından elde edilen sığla yağı iyi bir antiseptik ve parazit öldürücüdür. Pomat ve yakı halinde uyuz ve mantar gibi cilt hastalıklarında yararlıdır. Mide hastalıklarının tedavisinde, astım bronşit gibi solunum yolu rahatsızlıklarında da kullanılmaktadır. Sığla yağı ekonomik açıdan da çok önemlidir: fiksatör olarak parfümeride, kozmetikte, sabunların kokulandırılmasında, eczacılıkta bazı ilaçların hazırlanmasında, ciklet ve tütünlerin kokulandırılmasında, ayrıca sinnamik asit, sinnamik alkol gibi kimyasal maddelerin doğal kaynağı olarak kullanılmaktadır. Sığla yağından su buharı destilasyonu ile elde edilen nötral uçucu yağ da pek çok değerli doğal esanslı parfümün bileşimine girmektedir.Sinnamik asit içeren sığla yağının yapılan çalışmalarla antioksidan özelliği ortaya konmuştur


k